среда, 18. септембар 2019.

Општина Раковица угостила најбоље раковичке џудисте

Такмичари млађих категорија Џудо клуба „Раковица“, који су постигли добре резултате и освојили велики број медаља на државним првенствима и кадетским европским куповима у овој години, били су данас гости општине Раковица заједно са председником клуба Миомиром Срећком Мрваљевићем, тренерима и члановима управе. 

Како је саопштено из општине Раковица, носиоци медаља који су посетили општину Раковица су Миљан Радуљ, Милица Милановић, Теодора Ћопић, Ива Милошевић, Матија Јеремић, Марко Јеловац, Сергеј Скорић и Марија Кршић.

Најбоље раковичке џудисте примили су Милосав Миличковић, државни секретар у МУП-у и председник општине Раковица Владан Коцић.

Миличковић је честитао младима на освојеним медаљама, констатујући да су успеси ових спортиста још један доказ да је Џудо клуб „Раковица” добро место за развој младих спортиста и промоцију спорта.

Председник општине Раковица Владан Коцић честитао је такмичарима на импресивним резултатима, истичући да се Раковица поноси оним што су до сада учинили. Коцић је џудистима пожелео срећу и успех на предстојећим такмичењима.

Представници Џудо клуба „Раковица“ захвалили су на досадашњој помоћи општине уз обећање да ће наставити да на најбољи начин промовишу Раковицу на такмичењима у Србији и иностранству.